De ce RAP Systems?

20 de ani de automatizare industrială

RAP Systems este parte din RAP Group care furnizează soluții de automatizare și control de proces încă din 2002

Tehnologiile de automatizare fac doar să lase oamenilor mai mult spațiu pentru inovație, scutindu-i de sarcini repetitive, plictisitoare și predispuse erorilor.

baraLP

30+

Ani de specializare continuă

40+ 

Țări în care am activat

300+

Colegi ce fac parte din #TeamRAP

1000+

Proiecte finalizate cu grad de satisfacție ridicat din partea clienților

1200+

Parteneri și furnizori la nivel de Grup

Experți cu spirit de echipă

RAP Systems a crescut odată cu echipa sa de ingineri, tehnicieni și experți în diferite sectoare de activitate. 

În ce credem

Parteneriat solid

Fie că vorbim despre clienți, colaboratori sau parteneri, construim relații solide bazate pe încredere, comunicarea și angajament asumat în fiecare proiect.

Dezvoltare continuă

Ne dezvoltăm continuu cu fiecare proiect personalizat pe cerințele clientului. Suntem inventivi în identificarea soluțiilor celor mai eficiente, de aceea fiecare solicitare reprezintă pentru noi o abordare unică.

Performanță tehnologică

În fiecare domeniu de activitate am construit echipe de profesioniști dedicați meseriei lor, pasionați de noutățile tehnologice și mereu atenți la detalii.

Mask-Group-3
elementLP3

Îmbinăm tehnologia cu experiența

Pentru RAP Systems, automatizarea este un instrument care combină inovația și viziunea inginerilor noștri cu controlul proceselor. Inovația este unul dintre elementele-cheie care ne diferențiază.

Flexibilitate

Noi credem în parteneriat ca element fundamental pentru succesul unui proiect. De aceea, ne poziționăm ca un consultant, căutând tot timpul cea mai potrivită și eficientă soluție pentru fiecare proiect în parte. Adaptăm sistemele de comandă și control în funcție de nevoile clientului și păstrăm o comunicare activă pe tot parcursul proiectului.

Experiență relevantă

Ne-am dezvoltat abilitățile de a gestiona proiecte complexe în peste 20 de ani de activitate în automatizări industriale și control al proceselor. Ne mândrim cu proiecte globale din industrii diverse pentru care am respectat cele mai exigente standarde de calitate.

Inovație continuă

În tehnologie, singura constantă este schimbarea. Suntem conectați la cele mai moderne tehnologii și propunem soluții complet adaptate nevoilor clientului. Avem experiență în industrii diverse și realizăm proiecte cu un înalt grad de personalizare.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 723 350 982
systems.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single 2