Partener KNX

Smart home si soluții integrate pentru cladiri

Rap Systems este integrator autorizat al protocolului KNX pentru Smart Home si Smart Building

Asociaţia s-a format printr-un parteneriat încheiat între furnizori, integratori şi proiectanţi pentru promovarea KNX în România.

baraLP2

Clădiri de birouri

Proiectați-vă biroul astfel încât să vă satisfacă nevoile și să economisiți bani. Cu ajutorul unei cladiri inteligente vă puteți reduce substanțial costurile de întreținere în ceea ce privește consumul de energie. În plus, utilizarea tehnologiei inteligente va crește productivitatea și calitatea biroului dvs. și a oamenilor săi.

astet single 2

Clădiri rezidențiale

Proiectați-vă propriul spațiu de locuit smart. O vilă de lux sau o clădire modernă de apartamente cu cel mai înalt grad de confort și calitate vă vor îmbunătăți substantial viata.

Hoteluri

Fiecare hotel dorește să ofere oaspeților un nivel ridicat de confort. În același timp, este important să economisiți costurile prin controlul inteligent al consumului de energie. Automatizarea clădirilor este soluția perfectă pentru a satisface așteptările înalte ale oaspeților tăi, fără a pierde prea multă energie.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 723 350 982
systems.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single 2